Virtual Reality- ook wel VR genoemd -  is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het is bijna niet meer weg te denken uit de samenleving. Vooral tijdens de coronatijd zijn mensen op zoek gegaan naar manieren om op afstand contact te maken. Hier was VR een uitstekende oplossing voor. Maar natuurlijk biedt VR nog veel meer mogelijkheden.

Laat jouw leerlingen kennis maken met VR!

Waar gebruik je VR voor?

Niet alleen gamen is mogelijk met VR. Er zijn ook korte 3D films die speciaal voor VR gemaakt zijn en Netflix series zoals House of Cards en Orange is the New Black. Virtual reality games zijn ook het begin geweest van de zakelijke mogelijkheden met VR. Zo wordt VR ook gebruikt voor het trainen van personeel in de zorg, het onderwijs en voor het ontwerpen van gebouwen. Omdat je middenin jouw eigen ontwerp zit, kun je eromheen lopen en overal aanpassingen maken.

VR in je eigen klas?


Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) komen naar de klas! Basisschoolleerlingen creëren een eigen VR-wereld, waarin ze hun gaafste dromen en fantasieën realiseren.Waar voor menig volwassene VR vrij onbekend is, hebben jongeren al wat vaker de kansen van VR ervaren. In de toekomst zal VR alleen maar een grotere rol gaan spelen in de levens van de kinderen die nu jong zijn. Het is dus van belang dat kinderen nu al in aanraking komen met deze vernieuwde techniek.

VR in jouw klas

My VR World

In de lesmodule My VR World leren kinderen alles over virtual reality. Ze leren alles over de geschiedenis, de werking en de mogelijkheden van VR. Ook leren ze het verschil tussen augmented reality en virtual reality.


Voordelen lesmateriaal MY VR WORLD:

  • - kant en klare lesmodules voor leerkracht en docenten
  • - gave levels die leerlingen motiveren
  • - helpsheets ter ondersteuning voor leerlingen en leerkrachten
  • - jaar lang toegang tot Co-Spaces en het lesmateriaal van MY VR WORLD


Bestel nu onze lesmodule My VR World en profiteer van deze deal! Je hebt nog tot 1 januari 2023!

Kerstactie